Om

Om oss

Systrarnas loppis och café är en sommarverksamhet i lantlig miljö, strax utanför Uddevalla.  Hos oss kan du ströva omkring i trädgården mellan våra olika loppisbodar och fynda, eller bara luta dig tillbaka och ta en fika bland gårdens djur.

Systrarna

Emily och Alexandra, från Systrarnas Loppis och Café, i Utby utanför Uddevalla.
Emily och Alexandra. 

Vi som startade Systrarnas Loppis och Café heter Emily och Alexandra Cabot. Allt började sommaren 2011 med att vi ville skapa vårt eget sommarjobb. Sedan dess har Systrarnas loppis och café bara växt. När du kommer till oss kan du träffa på hela familjen Cabot. Mamma Yvonne, pappa Jeff och storasyster Caroline hjälper till med loppisen, och ibland kan man träffa på vår mormor och morfar som tycker om att vara med och se vad deras barnbarn hittar på.

Cafét drivs av Alexandra precis gått klart konditoriutbildningen på Agnebergsgymnasiet i Uddevalla, och gör de goda hembakta kakorna. Emily har hand om loppisen som hela tiden fylls på med nya loppisfynd.

Gården

Loppisen och cafét finns på den gamla gården där vi systrar är uppväxta, i Utby, utanför Uddevalla. Huvudbyggnaden för loppisen är i den stora ladugården. Här blandas nya och gamla saker, och här hittar du även cafét. Om vädret tillåter är du välkommen att ta med dig fikat ut i trädgården. Gården består även av många olika bodar som fylls på med nya loppisprylar under hela sommaren.

Ladugården, Systrarnas Loppis och Café
Ladugården.

Våra djur
Vi har alltid haft ett stort intresse för djur i familjen, så när du besöker loppisen kommer djuren finnas där som ett naturligt inslag. Hos oss kan du träffa på kaniner, får och hängbukssvinet Ingemar. Åsnan Ior, och våra tre lamor finns också på plats och kommer kika tillbaka på dig när du går runt på loppisen.

Lamadjuret Eldorado, och lammet Susanna.
Lamadjuret Eldorado, och lammet Susanna.

 

Annonser

2 reaktioner på ”Om

    1. Hej Bernt och Alexandra! Tyvärr kommer vi inte att ha öppet alls under sommaren 2016. Vi tre systrar har varit iväg och pluggat på olika ställen, och har inte haft möjlighet att starta igång loppisen hemma på gården. Men nästa sommar tänkte vi dra igång igen, varmt välkomna tillbaka då!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s